Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с гърнета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с гърнета

Здравейте колеги.Проблема е че гърнетата ми се скапаха.Смениха ги но се оказа че са ми сложили от FIat Brava 1.6.и майстора пропуснал да ми каже че колата ще започне да върви като 1.6.Но кой да знае.Аз съм си за бой.Мисълта ми е че гърнетата за 155 2.0 16V се оказва че са доста кът/става въпрос за 3-те гърнета след катализатора/.В KRAFT ми обадиха космическа цена от 400-500 лв а в ЕМК33 ми предлагат от 2.0 8V които на зная дали са същите а и колко са читави.Моля дайте съвет!
    Благодаря!
    Колата е от подписа!
    ALFA ROMEO 155 2.0 16V 1996

Първоначално публикувано от alfonso90 Покажи съобщение
    Здравейте колеги.Проблема е че гърнетата ми се скапаха.Смениха ги но се оказа че са ми сложили от FIat Brava 1.6.и майстора пропуснал да ми каже че колата ще започне да върви като 1.6.Но кой да знае.Аз съм си за бой.Мисълта ми е че гърнетата за 155 2.0 16V се оказва че са доста кът/става въпрос за 3-те гърнета след катализатора/.В KRAFT ми обадиха космическа цена от 400-500 лв а в ЕМК33 ми предлагат от 2.0 8V които на зная дали са същите а и колко са читави.Моля дайте съвет!
    Благодаря!
    Колата е от подписа!
    Мога да взема отношение само за грънците за 8в-то... Аз съм с такива 3-та година... Но според мен са вече на финала си...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Няма пороблем да сложиш и к-т гърнета от 8-винтила...мисля че диаметъра на тръбата е 55мм. като на 16-винтила...важното е да отговаря диаметъра!!!
      Има по евтин вариант...изпълнение с резонатори...но става по шумна колата!
      К-т от 3-те гърнета не е повеч от 260лв. с монтажа....пазари се и си търси своето особено в ЕМ-комплектт....подават.....и има начин за пазарлък ...там в Павлово са два сервиза почти под едно име...и конкоренцията дава възможности за остъпки...но следи за качеството!!!!....провери в ЕВРО-07 предлагат италиански гърнета...но незнам цената.....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ре

В Косер са към 140...по спомен от отпреди година и половина. Не са идеални...ама за толкова пари...
        Alfa Romeo 155 Super
        2.0 16V TS

Comment

Благодаря на отзовалите се колеги.Тея грънци голям проблем.За другите мотори колкото искаш а за моя нищо!
          ALFA ROMEO 155 2.0 16V 1996

Comment

Спазвай диаметъра на тръбата....иначе има проблем!!!
            п.п. с по малък спъва...с по голям качва разхода...!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
            X